Radio Hit FM

From the blog

Allen Coliban și-a încheiat mandatul de primar al Brașovului. De astăzi, George Scripcaru este noul edil al municipiului

Allen Coliban și-a finalizat mandatul de primar al municipiului Brașov, predând ștafeta noului ales, George Scripcaru.

În cadrul unei conferințe de presă, Allen Coliban a subliniat principalele realizări ale celor patru ani de mandat, evidențiind atragerea de fonduri nerambursabile ca un punct forte, dar recunoscând că, comunicarea a fost o slăbiciune.

Un aspect semnificativ al bilanțului său este prezentarea unei hărți interactive a proiectelor în derulare, disponibilă pe portalul municipalității, brasovcity.ro.

„Cel mai amplu program de investiții în educație și cele mai multe fonduri europene atrase sunt elemente esențiale pentru dezvoltarea orașului. Brașovenii au solicitat aceste proiecte, iar unele dintre ele au fost blocate din motive politice, deși documentația este completă”, a declarat Allen Coliban.

Acesta a subliniat, de asemenea, regretul său față de lipsa de informare a cetățenilor privind aceste inițiative.

„Mulți brașoveni nu cunosc detalii despre aceste proiecte, așa că, în semn simbolic, predau mandatul punând la dispoziția comunității această hartă a proiectelor importante, care include peste 100 de inițiative cu alocări financiare semnificative”, a adăugat el.

Învestirea noului primar și constituirea noului Consiliu Local au avut loc astăzi la ora 13:00, marcând astfel un nou început pentru administrația locală.

Sursa foto: Facebook | Allen Coliban | George Scripcaru

The post Allen Coliban și-a încheiat mandatul de primar al Brașovului. De astăzi, George Scripcaru este noul edil al municipiului first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.