Radio Hit FM

From the blog

Afaceristul brașovean Ion Neculaie, la 67 de ani, întinerește prin operații estetice

La vârsta de 67 de ani, afaceristul brașovean Ion Neculaie a captat atenția presei prin apariția sa întinerită, rezultat al unor noi operații estetice. Fotografiile recente, surprinse de fotoreporterii ProSport, ilustrează apariția sa rejuvenată și pasiunile sale neabătute pentru tinerețe și femei frumoase.

Născut în Codlea, Ion Neculaie a fost cunoscut timp îndelungat ca patron al echipei de fotbal FC Brașov. Investițiile sale masive în club au adus succesul, inclusiv o unică calificare în cupele europene pentru echipa brașoveană. Cu toate acestea, într-un interviu acordat pentru ProSport, Neculaie a mărturisit că una dintre cele mai mari regrete ale sale este legat de lipsa aprecierii din partea suporterilor, în ciuda eforturilor și rezultatelor obținute.

„Am muncit foarte mult să țin echipa asta, am cheltuit o grămadă de bani și n-am auzit măcar un cuvânt frumos de la un suporter. Strigau doar ce le sugera primarul sau cine-i dirija! Cu toate astea, deși am fost singur, am avut și rezultate. Am dus Brașovul după 27 de ani în cupele europene, unde am jucat și celebra «dublă» cu Inter Milano. Sper să nu treacă acum încă 27 de ani de absență a echipei din prima divizie”, a declarat Neculaie în vara anului 2023.

Deși operațiile estetice pot părea surprinzătoare în cazul omului de afaceri, pasiunile pentru frumusețe și tinerețe rămân la fel de vii și în al șaselea deceniu al vieții sale.

The post Afaceristul brașovean Ion Neculaie, la 67 de ani, întinerește prin operații estetice first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.