Radio Hit FM

From the blog

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, pe locul 9 în România la trafic de pasageri în august

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a înregistrat un record de 34.038 de pasageri în luna august, clasându-se pe locul 9 în topul aeroporturilor din România în ceea ce privește traficul de pasageri.

Aeroportul Brașov Ghimbav a fost intens utilizat pe perioada sezonului estival.

Cu toate acestea, numărul de pasageri este așteptat să scadă în septembrie, odată cu sfârșitul sezonului de vacanțe și reducerea frecvenței charterelor.

În ciuda creșterii din august, este puțin probabil ca aeroportul să atingă obiectivul inițial de 450.000 de pasageri estimat pentru anul 2024 Până la sfârșitul lunii august, aeroportul a înregistrat 200.000 de pasageri, iar ultima estimare sugerează că 370.000 de persoane vor tranzita Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav până la finalul anului.

Deși numărul de pasageri este în creștere, atingerea cifrei prognozate rămâne o provocare, având în vedere scăderea anticipată a numărului de zboruri și pasageri în lunile următoare.

Autoritățile aeroportuare și Consiliul Județean Brașov rămân însă optimiste privind potențialul de dezvoltare al aeroportului pe termen lung.

Sursa foto: Facebook | Aeroportul Internațional Brașov

The post Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, pe locul 9 în România la trafic de pasageri în august first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.