Radio Hit FM

From the blog

Adrian Ioan Veştea: PNL reafirmă angajamentul proeuropean prin susținerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale

Adrian Ioan Veştea, liderul PNL Brașov, a anunțat pe Facebook că, în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal, s-a votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din acest an. Veştea a subliniat că acest vot reprezintă o reafirmare a angajamentului PNL de a menține parcursul proeuropean al României.

„Pentru obținerea victoriei în alegeri, avem nevoie de un candidat puternic și de o echipă dedicată, capabilă să transmită clar oamenilor de ce PNL este cea mai bună opțiune și de ce Nicolae Ionel Ciucă reprezintă alegerea potrivită pentru a conduce România. Iar noi, liberalii, avem o echipă puternică, unită în jurul unui lider determinat să lupte pentru România!”, a scris Adrian Veştea.

De asemenea, liderul PNL Brașov s-a declarat încrezător că brașovenii vor susține din nou partidul, atât în alegerile parlamentare, cât și în cele prezidențiale, apreciind unitatea și determinarea echipei liberale de a lupta pentru binele României.

The post Adrian Ioan Veştea: PNL reafirmă angajamentul proeuropean prin susținerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.