Radio Hit FM

From the blog

A fost activat Planul Roșu de intervenție în Suceava. Doi oameni au murit, iar alți opt, între care doi copii, au fost răniți, după un accident între un microbuz și două autoturisme

Un accident rutier grav s-a produs pe DN 2, în această dimineață, în apropierea localității Calafindești, din județul Suceava, implicând două autoturisme și un microbuz de transport persoane.

În urma coliziunii, două persoane și-au pierdut viața, iar alte opt, inclusiv doi copii, au fost rănite.

Cei trei șoferi au rămas încarcerați în urma impactului. Șoferii celor două autoturisme se aflau în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor echipelor de salvare, au fost declarați decedați după aplicarea manevrelor de resuscitare.

Celelalte victime, care au suferit diferite traumatisme, au fost conștiente și cooperante la locul accidentului.

Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate rând pe rând la spitalele din Rădăuți și Suceava pentru tratament suplimentar.

Traficul în zona este complet blocat, iar autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție pentru a coordona eficient operațiunile de salvare și intervenție.

Sursa foto: news.ro

The post A fost activat Planul Roșu de intervenție în Suceava. Doi oameni au murit, iar alți opt, între care doi copii, au fost răniți, după un accident între un microbuz și două autoturisme first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.