Radio Hit FM

From the blog

Târg cu produse locale autentice, sâmbătă, pe pietonalul din Răcădău

Brașovenii sunt invitați să descopere gustul autentic al produselor românești la târgul volant din Răcădău, care va avea loc sâmbătă, pe pietonal, între orele 9:00 și 15:00. Organizatorii, Serviciul de Administrare Piețe din cadrul Primăriei Brașov, promit o abundență de produse de sezon proaspete, brânzeturi, produse lactate și multe altele, toate direct de la producători autentici, în special locali.

„Vom fi bucuroși să vă avem alături și să descoperiți abundența de produse, să cunoașteți producătorii care stau la baza acestora, să vă asigurați că sprijiniți economia locală și că aveți un stil de viață sănătos. Dacă vor fi mulți cumpărători, târgul se va prelungi până la ora 17:00. Prin generozitatea și pasiunea voastră pentru lectură, aducem evenimentele noastre «Parte de carte» ca un accesoriu și un plus al târgului volant organizat în Răcădău. Pe lângă descoperirea și schimbul de cărți în mod gratuit, vom organiza ateliere pentru copii, tombole cu premii atractive și multe alte surprize”, au anunțat reprezentanții Serviciului Piețe.

Evenimentul va include și prezența a doi invitați speciali: Valentin Volin Stratulat, un artist plastic care va face portrete pe loc, și Doru-Marian Ciuban, care va susține un recital de muzică folk.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru brașoveni de a se bucura de produse locale autentice, de a participa la activități recreative și de a sprijini comunitatea locală.

The post Târg cu produse locale autentice, sâmbătă, pe pietonalul din Răcădău first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.