Radio Hit FM

From the blog

Trei zile de tomografii gratuite la Spitalul Municipal Codlea

Spitalul Municipal Codlea oferă tomografii computerizate cu substanță de contrast, gratuit, timp de trei zile, în perioada 21-23 mai. Pacienții interesați trebuie să aibă analize de laborator efectuate cu maxim 5 zile înainte.

Reprezentanții spitalului au anunțat că tomografiile se vor efectua în cadrul Compartimentului de Radiologie, pe baza unei programări prealabile, la numărul de telefon 0268 252 153, în limita locurilor disponibile. Pacienții sunt obligați să prezinte analize recente de uree și creatinină. În caz contrar, aceste analize pot fi realizate în cadrul spitalului, însă contra cost și cu un timp de așteptare suplimentar.

„În data de 21, 22 și 23 mai 2024, în cadrul Compartimentului de Radiologie al Spitalului Municipal Codlea, se vor efectua CT (computer tomograf) în regim GRATUIT cu substanță de contrast în baza unei programări la numărul de telefon 0268252153, în limita locurilor disponibile. Este necesar ca pacienții să aibă efectuate analize de laborator (uree, creatinină) cu maxim 5 zile anterior, în caz contrar, aceste analize se vor face în cadrul spitalului nostru contra cost, cu timp de așteptare suplimentar”, au declarat reprezentanții Spitalului Municipal Codlea.

The post Trei zile de tomografii gratuite la Spitalul Municipal Codlea first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.