Radio Hit FM

From the blog

Webinar gratuit: Cum îți vinzi locuința repede, și cu preț bun?

Imobiliare.ro organizează pe 28 mai, de la ora 18:00, un nou webinar gratuit din seria “Întreabă expertul” pentru a le oferi informații utile tuturor celor care vor să vândă o locuință, indiferent dacă este vorba despre o casă sau despre un apartament.

Sfaturile legate de pregătirea locuinței pentru vânzare vor veni de la un agent imobiliar activ în sectorul de real estate din 2009. Este vorba despre Victor Ion, Președintele Anterior al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, organizație care promovează menținerea celui mai înalt standard de conduită profesională în tranzacțiile imobiliare.

Invitatul webinarului “Întreabă expertul” este specializat în reprezentarea vânzătorului în procesul de tranzacționare și va răspunde, în direct, întrebărilor venite din partea participanților. Înscrie-te și tu gratuit: https://event.webinarjam.com/register/25/kzy7oi22?utm_source=refferal&utm_medium=cpc&utm_campaign=imobiliare.ro_articole

Participanții la webinarul organizat de Imobiliare.ro vor afla mai multe despre modalitățile prin care o locuință poate fi prezentată în cea mai bună lumină în fața cumpărătorilor, îmbunătățirile în care merită să investească înainte de a scoate o proprietate la vânzare, dar și despre felul în care își pot organiza vizionările.

The post Webinar gratuit: Cum îți vinzi locuința repede, și cu preț bun? first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.