Radio Hit FM

From the blog

Nelu Tătaru, după ridicarea imunității parlamentare: „Sunt medicul care a căutat să vindece”

Fostul ministru al Sănătății și actual deputat PNL, Nelu Tătaru, a făcut declarații în urma ridicării imunității sale parlamentare de către plenul Camerei Deputaților, în contextul unei acuzații de luare de mită din partea DNA.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Nelu Tătaru a subliniat că recunoștința sa a fost întotdeauna legată de vindecarea pacienților, afirmând că „au putut pleca pe picioarele lor acasă”.

„Sunt medicul care a căutat să vindece, să salveze vieți și care nu a cerut sau a condiționat vreodată actul medical”, a declarat el. Tătaru a adăugat că a fost profund emoționat de imaginile de la Huși, orașul său natal, unde își desfășoară activitatea medicală de peste 18 ani. „Recunoștința mea a fost vindecarea pacienților, că au putut pleca pe picioarele lor acasă și zâmbetul pe care îl primesc mereu pe stradă”, a mai spus el.

Fostul ministru a menționat că a fost ridicat de procurori din spitalul din Huși, subliniind că „vinovăția sau nevinovăția unui om nu se tranșează online sau la televizor”. Tătaru a cerut ca justiția să își facă datoria și să fie vizibilă pe tot parcursul anului, nu doar în campaniile electorale.

„Sănătatea nu ar trebui să aibă culoare politică”, a concluzionat Tătaru, cerând respect pentru colegii săi, pacienți și familie în contextul acuzațiilor care îl vizează.

Sursa foto: Facebook | Nelu Tătaru

The post Nelu Tătaru, după ridicarea imunității parlamentare: „Sunt medicul care a căutat să vindece” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.