Radio Hit FM

From the blog

Marcel Ciolacu, replică dură la adresa lui Klaus Iohannis: ”Sunt un negociator mai bun decât el”

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns criticilor președintelui Klaus Iohannis cu privire la negocierea portofoliului de comisar european obținut de România.

Ciolacu s-a declarat ”deranjat” de remarca președintelui, care a sugerat că premierul a promis un portofoliu economic, dar a obținut unul social.

”Sunt un negociator mai bun decât el”, a replicat Ciolacu, adăugând că și-a dorit un portofoliu care să răspundă mai bine nevoilor actuale ale României.

”Un portofoliu pe muncă și drepturi sociale are componente economice esențiale pentru viața de zi cu zi a românilor, inclusiv pensii și salarii”, a explicat premierul.

Președintele Iohannis, aflat la New York, a criticat recent rezultatul negocierilor pentru comisar european, solicitând clarificări suplimentare de la premier.

În replică, Ciolacu a subliniat că negocierile se bazează și pe mesajele transmise în spațiul public, reiterând că provocările principale ale României sunt în sfera social-democrată.

Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu

The post Marcel Ciolacu, replică dură la adresa lui Klaus Iohannis: ”Sunt un negociator mai bun decât el” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.