Radio Hit FM

From the blog

Mesajul Alexandrei Crivineanu pentru brașoveni: „Ne-am dat seama”

Vicepreședintele PSD Brașov, Alexandra Crivineanu, a transmis, în direct, la Radio Hit FM Brașov, în cadrul emisiunii La ordinea Zilei, un mesaj pentru brașoveni.

„Îi salut pe toți brașovenii și, în primul rând, le mulțumim că ne-au acordat încrederea la alegerile locale. A fost mare lucru pentru noi și ne-am dat seama că chiar au înțeles proiectele noastre și buna noastră credință pentru dezvoltarea Brașovului.

Mesajul meu pentru perioada care vine este să fie echilibrați în alegerea pe care o vor face, pentru că, cu siguranță au resimțit și ei și familiile lor că noi guvernăm pentru români și pentru România și construim un viitor mai bun.

Această construcție începe de la comunitățile de jos, de la sate, de la comune, de la orașe, până la nivelul județelor și, până la urmă, la nivel de țară.

Peste de la guvernare a însemnat lucruri bune pentru români și pentru brașoveni și vă rugăm să ne acordați încrederea și toate șansele pentru a duce proiectul de țară mai departe.

Și să nu uităm că Brașovul are acum un reprezentant la nivelul Uniunii Europene, Comisiei Europene, e un cuvânt de spus”, a pus Alexandra Crivineanu.

LA ORDINEA ZILEI–INVITAT Alexandra Crivineanu –Consilier local Mun.Brasov si Vicepresedinte PSD Brasov

LA ORDINEA ZILEI–INVITAT Alexandra Crivineanu –Consilier local Mun.Brasov si Vicepresedinte PSD Brasov

Publicată de HIT FM Brasov & Zona Metropolitana pe Joi, 19 septembrie 2024

The post Mesajul Alexandrei Crivineanu pentru brașoveni: „Ne-am dat seama” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.