Radio Hit FM

From the blog

Delegația Primăriei Ghimbav, în vizită oficială la Napoli pentru dezvoltarea unui parteneriat internațional

O delegație a Primăriei Ghimbav, condusă de primarul Ionel Fliundra, a fost primită la Primăria Municipiului Napoli.

Întâlnirea a avut loc sub auspiciile directorului de relații internaționale, dl. Umberto Zoccoli, și a fost susținută de dna Gilda Pacifico, Consul al României la Napoli, alături de alți membri ai executivului Primăriei Napoli.

Parteneriatul dintre cele două municipalități își propune să consolideze relațiile și să faciliteze colaborarea în mai multe domenii de activitate.

„Promovarea orașului nostru și zonei noastre fac parte din prioritățile noastre motiv pentru care delegația primăriei Ghimbav a fost primită la primăria Municipiului Napoli de dl UMBERTO ZOCCOLI directorul de relații internaționale, dna DOTTSA GILDA PACIFICO Consul al României la Napoli și membrii ai executivului primăriei Napoli de asemenea mereu alături de noi pentru aceste parteneriate dl dr MAURIZIO CUCHIARA cel care ne promovează zona și care ne asigură aceste întâlniri de înalt nivel.

Interesul pentru parteneriat între orașul Ghimbav și Municipiul Napoli este comun dorința celor de aici este de a ne cunoaște mai bine pe mai multe domenii de activitate”, a scris Ionel Fliundra pe Facebook.

Sursa foto: Facebook | Ionel Fliundra

Bună ziua tuturor,
Promovarea orașului nostru și zonei noastre fac parte din prioritățile noastre motiv pentru care…

Publicată de Ionel Fliundra pe Marţi, 17 septembrie 2024

The post Delegația Primăriei Ghimbav, în vizită oficială la Napoli pentru dezvoltarea unui parteneriat internațional first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.