Radio Hit FM

From the blog

Un infractor periculos, dat în urmărire, a fost găsit pe străzile din Brașov de un agent al penitenciarului Codlea, aflat în timpul liber

Un agent din cadrul Penitenciarului Codlea, aflat în timpul liber, a ajutat la prinderea unui infractor violent căutat de poliție.

Sâmbătă, agentul a observat pe strada Iuliu Maniu din Brașov un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale unui individ căutat pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Polițiștii brașoveni, alături de un echipaj de jandarmi, s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul în vârstă de 36 de ani.

Acesta a fost reținut și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov pentru 24 de ore. Ulterior, în urma prezentării în fața unui judecător, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest dosar penal continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la final, să fie luate măsurile legale necesare.

Sursa foto: Pixabay

The post Un infractor periculos, dat în urmărire, a fost găsit pe străzile din Brașov de un agent al penitenciarului Codlea, aflat în timpul liber first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.