Radio Hit FM

From the blog

Brașoveanul Ludovic Orban și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a anunțat luni, 16 septembrie, că va candida pentru funcția de președinte al României.

Într-o declarație făcută la Parlament, Orban a subliniat că decizia sa este motivată de o obligație morală față de cetățeni și de responsabilitatea față de viitorul țării.

„Am luat decizia de a intra în competiția pentru alegerea președintelui României deoarece consider că este un gest de responsabilitate și un angajament față de viitorul României. Am o carieră politică de peste 30 de ani, în care am ocupat aproape toate funcțiile de demnitate publică posibile pentru a servi cetățenii”, a declarat Orban.

Liderul Forța Dreptei a menționat că întreaga sa carieră a fost caracterizată de muncă și efort, alegând întotdeauna drumul corect, chiar și atunci când a fost dificil. „Candidatura mea este un mesaj de încredere și speranță pentru viitorul țării noastre și pentru șansa fiecărui român de a reuși în viață”, a adăugat Orban.

Anunțul a fost făcut împreună cu Eugen Tomac, liderul PMP, care a exprimat entuziasmul său pentru formarea unui nou pol politic de dreapta. „Partidele noastre, PMP și Forța Dreptei, au decis astăzi să pună bazele unei noi alianțe politice. Această alianță liberal-conservatoare va intra în competiția alegerilor prezidențiale și parlamentare”, a declarat Tomac.

Declarații de presă

Astăzi, am anunțat decizia de a candida la președinția României. Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară au pus bazele unei alianțe liberal-conservatoare pentru a participa împreună la alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Publicată de Ludovic Orban pe Luni, 16 septembrie 2024

The post Brașoveanul Ludovic Orban și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.