Radio Hit FM

From the blog

Ploile afectează transportul feroviar: Trenul internațional între Viena și București Nord, care tranzitează prin Sebeș e întârziat din cauza vremii severe

Ploile torențiale din Europa Centrală și de Est au cauzat perturbări majore în transportul feroviar, afectând inclusiv trenul internațional „Dacia”, care face legătura între Viena și București Nord și tranzitează prin Gara CFR Sebeș. Din cauza condițiilor meteo severe, trenul nu a putut pleca aseară din capitala Austriei, conform unui comunicat al CFR Călători.

Pentru a asigura transportul pasagerilor, garnitura trenului a fost reformată în Budapesta, iar la Arad au fost adăugate vagoane suplimentare, preluând astfel tot traficul de pe această rută. În prezent, trenul se confruntă cu o întârziere de câteva zeci de minute.

De asemenea, zeci de linii feroviare din Austria, Cehia și Polonia au fost suspendate din cauza vremii nefavorabile, ceea ce a afectat grav conexiunile internaționale.

The post Ploile afectează transportul feroviar: Trenul internațional între Viena și București Nord, care tranzitează prin Sebeș e întârziat din cauza vremii severe appeared first on albapesurse.