Radio Hit FM

From the blog

Spectacole pentru cei mici, la Festivalului Internațional de Teatru de Tineret „Apollo” Alba Iulia- recomandări

Festivalul Internațional de Teatru de Tineret „Apollo” își sărbătorește cea de-a 10-a ediție aniversară în perioada 12-16 septembrie, la Alba Iulia. Spectacolele se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar 2 dintre ele sunt în special apreciate de cei mai mici spectatori. 

„Avem spectacole pentru toate vârstele. Dacă ar fi să recomandăm câteva, aș spune așa repede, pentru copii și tineri elevi, grupe de vârste mai mici, în ziua de sâmbătă, la ora 20:00, reprezentația trupei din Spania, cu un spectacol de teatru non-verbal, iar duminică o să avem, de asemenea, tot pentru cei mici, dar de fapt, pentru toată vârstele, un spectacol al trupei din Tunisia. Toate celelalte evenimente sunt adresate tuturor grupelor de vârste. Nu există bariere de limbaj, deoarece toate spectacole sunt fie jucate în limba engleză, fie adaptate cu mișcarea, muzica astfel încât să fie ușor de înțeles și ușor adresabile unui public internațional”, a declarat Viorel Cioflică.

Potrivit organizatorilor evenimentul reunește în acest an 67 de artiști, 11 trupe, companii de teatru private, independente și teatre instituționalizate din 8 țări. Acestea sunt din Spania, Italia, Croația, Bulgaria, Tunisia, India, Republica Moldova și România. Spectacole de teatru se desfășurate în locații variate, printre care Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, Muzeul „Principia” și parcul „Mihai Eminescu”. Intrarea este liberă la toate evenimentele

The post Spectacole pentru cei mici, la Festivalului Internațional de Teatru de Tineret „Apollo” Alba Iulia- recomandări appeared first on albapesurse.