Radio Hit FM

From the blog

Scandal pe Transfăgărășan: Un turist cu un bebeluș în brațe s-a certat cu jandarmii pentru că nu îl lăsau să se apropie de un urs

Pe Transfăgărășan, un incident periculos s-a transformat într-un scandal după ce un turist cu un bebeluș in brate s-a oprit să fotografieze un urs pe care inginerii silvici încercau să-l relocheze.

În ciuda avertismentelor repetate ale angajaților Direcției Silvice, bărbatul a devenit recalcitrant și chiar s-a apropiat de urs cu copilul în brațe, punându-se în pericol atât pe sine, cât și pe copil.

Prefectul județului, Dragoș Predescu, a declarat: „Reprezentanții Direcției Silvice i-au atras atenția că este periculos, să se urce în mașină și să părăsească zona. Acesta a devenit recalcitrant și a adresat injurii.”

Inginerul Mihai Coman, prezent la fața locului, a relatat că inițial i-a cerut șoferului să nu oprească, dar bărbatul a ignorat avertismentele și a coborât cu copilul în brațe. „Am ridicat tonul și i-am spus că e inconștient. Nu poate să pună în pericol copilul și pe el însuși”, a spus Coman.

În urma conflictului, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Turistul s-a ales cu două amenzi, inclusiv una pentru ultraj, după ce a insultat angajații silvici.

The post Scandal pe Transfăgărășan: Un turist cu un bebeluș în brațe s-a certat cu jandarmii pentru că nu îl lăsau să se apropie de un urs first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.