Radio Hit FM

From the blog

Festivalul Florilor, Blumenfest 2024, în acest weekend în Centrul Brașovului

Blumenfest revine în Brașov între 13 și 15 septembrie 2024, în Piața Sf. Ioan, cu o ediție dedicată florilor, artei și creativității. Evenimentul promite trei zile de experiențe unice care îmbină frumusețea naturii cu tradițiile transilvănene autentice.

Punctul central al festivalului va fi reuniunea a 12 artiști florali de renume din toată țara, care vor expune cele mai spectaculoase creații florale.

Festivalul va include și un program muzical variat, cu recitaluri de Mircea Baniciu și Veronica & The Magic Violin.

Vor fi prezentate și muzică folk, cântece și dansuri tradiționale, alături de seturi chill de muzică ambientală cu DJ Bloom. Fiecare zi a festivalului va oferi o experiență multisenzorială, combinând natura și muzica.

Pe lângă spectacolele muzicale, festivalul va include ateliere pentru întreaga familie, precum cele de îngrijire a plantelor suculente, florigami, meșteșuguri transilvănene, și atelier de lectură pentru copii. Vor fi organizate și flash-mob-uri surprinzătoare.

Sursa foto: blumenfest.ro

The post Festivalul Florilor, Blumenfest 2024, în acest weekend în Centrul Brașovului first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.