Radio Hit FM

From the blog

Adrian Veștea a anunțat că va părăsi Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a declarat că va părăsi funcția în a doua jumătate a lunii octombrie, după ce va depune jurământul ca președinte al Consiliului Județean Brașov.

Adrian Veștea a explicat că procesul de validare a documentelor electorale va începe pe 27 septembrie și se va finaliza conform calendarului stabilit.

”Voi pleca de la minister în momentul în care voi ajunge să depun jurământul, conform prevederilor legale. În a doua jumătate a lunii octombrie, aceasta, conform calendarului electoral, este perioada care este prevăzută de a depune jurământul după ce începând cu data de 27 septembrie urmează să toate documentele să urmeze un parcurs din punct de vedere electoral, să ajungă la judecătorii pentru a fi validaţi fie primari, fie consieri locali sau judeţeni sau preşedinţi de consilii judeţene”, a declarat Adrian Veştea.

În ceea ce privește înlocuitorul său, ministrul Dezvoltării a asigurat că, coaliția va desemna o persoană competentă pentru a continua proiectele și jaloanele din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Sursa foto: Facebook | Adrian Veștea

The post Adrian Veștea a anunțat că va părăsi Ministerul Dezvoltării first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.