Radio Hit FM

From the blog

3 medalii de aur și 2 de bronz cucerite de sportivii CS Unirea Alba, la Campionatele Naționale de Orientare în Alergare

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia s-au întors triumfători de la Campionatele Naționale de Orientare în Alergare, desfășurate în perioada 5-8 septembrie în Cavnic și Baia Mare. În cadrul competiției, Ionuț Zincă a dominat probele individuale, cucerind trei medalii de aur și devenind triplu campion național.

Zincă a obținut primul loc în toate cele trei probe individuale – Medie Distanță, Lungă Distanță și Sprint. Performanța sa excepțională i-a adus titlul de „regele” probelor masculine la această ediție a Campionatelor Naționale.

În proba de Medie Distanță, colegul său de echipă, Tamas Bogya, a urcat pe locul trei, aducând o medalie de bronz pentru CS Unirea Alba Iulia. De asemenea, echipa formată din Radu Milea, Tamas Bogya și Ionuț Zincă a obținut o altă medalie de bronz în proba de Ștafetă.

Rezultate notabile ale sportivilor CS Unirea Alba Iulia:

Medie Distanță:

Ionuț Zincă – 34:30

Tamas Bogya – 39:38

Lungă Distanță:

Ionuț Zincă – 93:33

Sprint:

Ionuț Zincă – 15:58

Ștafetă:

CS Unirea Alba Iulia – 142:39 (Milea Radu, Bogya Tamas, Zincă Ionuț)

Zincă și Bogya au reprezentat România la două competiții internaționale importante, Campionatele Europene din Ungaria și Campionatele Sud-Est Europene din Turcia, desfășurate luna trecută, consolidându-și statutul de sportivi de elită.

The post 3 medalii de aur și 2 de bronz cucerite de sportivii CS Unirea Alba, la Campionatele Naționale de Orientare în Alergare appeared first on albapesurse.