Radio Hit FM

From the blog

Poliția Română prelungește termenul de înscriere pentru angajările din sursă externă: calendar actualizat

Poliția Română a anunțat prelungirea termenului de înscriere pentru cele 1.238 de posturi scoase la concurs din sursă externă, noua dată limită fiind 20 septembrie 2024, ora 16:00. Înscrierile se fac exclusiv online, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Posturile disponibile includ 923 de locuri pentru agenți de poliție, 68 pentru ofițeri și 247 pentru personal contractual. În județul Alba, IPJ organizează concursuri pentru 19 funcții vacante. Dintre acestea, opt posturi pentru agenți de poliție în specialitatea ordine publică, două posturi pentru cazier judiciar și patru pentru personal contractual.

Concursul pentru posturile de polițiști va începe cu proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice sau proba practică, ce se va desfășura între 3 și 20 octombrie 2024, în funcție de cerințele fiecărui post. Proba scrisă, sub forma unui examen tip grilă, va avea loc pe 26 octombrie 2024.

The post Poliția Română prelungește termenul de înscriere pentru angajările din sursă externă: calendar actualizat appeared first on albapesurse.