Radio Hit FM

From the blog

Oktoberfest Brașov 2024 continuă până pe 15 septembrie!

Brașovenii și turiștii mai au timp până pe 15 septembrie să se bucure de Oktoberfest, festivalul care a transformat orașul într-o adevărată petrecere bavareză. Cu bere rece de la Ciucaș, preparate tradiționale delicioase și muzică live, evenimentul promite distracție la superlativ.

Parada Carelor cu Bere, a adus farmecul tradițiilor bavareze, iar cortul de petrecere, decorat ca o cabană de munte, este locul unde Herr Burgermeister a dat cep butoiului cu bere. În parcul Tractorul, vizitatorii pot savura cârnați suculenți, bratwurst, gogoși și baclava, în timp ce Luna Park adaugă o notă de veselie pentru toate vârstele.

Comercianții vă așteaptă cu bijuterii, costume tradiționale și suveniruri, iar participanții pot câștiga unul dintre cele peste 10.000 de premii. Organizatorii îndeamnă toți participanții să lase mașina acasă și să bea responsabil pentru a se bucura pe deplin de zilele de distracție rămase.

Cu sloganul „de trei ori mai mare și mai frumos”, Oktoberfest 2024 este un eveniment de neuitat! Zicke zacke zicke zacke hoi hoi hoi!

The post Oktoberfest Brașov 2024 continuă până pe 15 septembrie! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.