Radio Hit FM

From the blog

Allen Coliban despre alegerile prezidențiale: „Este aproape imposibil să dai un verdict cert în acest moment”

Întrebat la Radio Hit FM Brașov (94,2 FM) despre prognosticul său pentru alegerile prezidențiale, primarul Allen Coliban a declarat că este foarte dificil să se prevadă care vor fi candidații care vor ajunge în turul 2. „Pentru prima oară, în ultimii 35 de ani, este aproape imposibil să dai un verdict cert în acest moment. Și asta tocmai pentru că există o fragmentare și o fărâmițare care pare că va duce la un candidat cu 20% sau chiar sub 20% să ajungă în turul 2,” a explicat Coliban.

Cu toate acestea, Coliban a exprimat optimismul său în ceea ce privește candidatura Elenei Lasconi, menționând că aceasta are șanse reale să ajungă în turul 2. „Suntem optimiști și cred că Elena Lasconi este un candidat redutabil care va ajunge în turul 2,” a spus el.

Pentru a atinge acest obiectiv, Coliban a subliniat importanța implicării active și a dialogului direct cu cetățenii: „Va trebui să facem ceea ce am făcut de fiecare dată – să ieșim în stradă, să stăm de vorbă cu oamenii și să le spunem că nu suntem nici anticriști, nici în toate felurile în care am fost portretizați de adversari. Suntem oamenii normali care vor să schimbe România în bine.”

The post Allen Coliban despre alegerile prezidențiale: „Este aproape imposibil să dai un verdict cert în acest moment” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.