Radio Hit FM

From the blog

Incident grav la Cisnădie: Un polițist de la trupele speciale a fost filmat în timp ce lovește un șofer din în trafic

Un incident șocant a avut loc la Cisnădie, unde un polițist de la trupele speciale din Sibiu a fost surprins într-o altercație violentă în trafic.

Conform imaginilor înregistrate de o cameră de bord și publicate de sibiuindependent.ro, incidentul s-a petrecut în dreptul unei benzinării, la un sens giratoriu.

Totul a început când șoferul unei mașini înmatriculate în județul Sibiu nu ar fi acordat prioritate de gabarit unei autoplatforme înmatriculate în Brașov.

Înregistrările arată cum șoferul autoplatformei, vizibil furios, a oprit lângă mașina din Sibiu, a coborât rapid și a început să-l lovească violent pe șoferul acesteia, care se afla încă la volan.

Agresorul a fost identificat ulterior ca fiind Daniel C., un polițist din Făgăraș angajat la trupele speciale ale IPJ Sibiu.

În afara orelor de serviciu, acesta ar desfășura activități de tractare și transport al mașinilor.

În urma acestui incident, poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și distrugere.

Cazul este în continuare sub investigație, iar autoritățile urmează să stabilească toate circumstanțele acestui incident.

Sursa foto: Sibiu Independent

The post Incident grav la Cisnădie: Un polițist de la trupele speciale a fost filmat în timp ce lovește un șofer din în trafic first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.