Radio Hit FM

From the blog

Cât costă o bere la Oktoberfest Brașov 2024

Cristian Macedonschi, organizatorul Oktoberfest de la Brașov, a spus în direct, în cadrul emisiunii La ordinea zilei, de la Hit FM Brașov, care este prețul unei beri, în 2024, la acest festival.

Acesta a explicat că a comparat prețul berii din cadrul festivalului Oktoberfest Brașov 2024 cu prețurile din cadrul celorlalte festivaluri care au avut loc la noi în țară anul acesta.

„Azi dimineață, chiar înainte să vin la dumneavoastră, m-am pregătit un pic și am vrut să văd cum stăm aici, în Brașov, față de alte evenimente mari, că nu te poți compara cu zilele orașelor, care sunt evenimente micuțe, unde costurile nu explodează.

Ne-am comparat cu Untold, Neversea, Beach Please. Sunt mândru pentru că noi avem un preț la paharul de bere de 0,4 l de 10 lei, de Malzbier și când se termină contigentul de Malzbier o să aducem berea clasică brașoveană care va fi la 9 lei paharul, în comparație cu toate celelalte festivaluri care începeau la 18 lei paharul de 0,4.

Putem spune că suntem la jumătate de preț și că suntem un adevărat festival al berii”, a declarat Cristian Macedonschi, în direct la Hit FM Brașov.

LA ORDINEA ZILEI–Invitat-Christian Macedonschi–Organizator Oktober Fest Brasov

LA ORDINEA ZILEI–Invitat-Christian Macedonschi–Organizator Oktober Fest Brasov

Publicată de HIT FM Brasov & Zona Metropolitana pe Luni, 2 septembrie 2024

The post Cât costă o bere la Oktoberfest Brașov 2024 first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.