Radio Hit FM

From the blog

Lucian Patrașcu, PSD Brașov: Solicită demisia imediată din funcția de consilier local a lui Ciprian Iftimie

Lucian Patrașcu, reprezentant al Organizației Municipale PSD Brașov, a cerut public demisia imediată a consilierului local Ciprian Iftimie (USR), exprimând indignarea partidului față de limbajul inadecvat utilizat de acesta în cadrul ședințelor Consiliului Local Brașov. Patrașcu a subliniat că astfel de comportamente subminează demnitatea și respectul necesar în spațiul public și nu ar trebui tolerate în rândul aleșilor locali.

„Consiliul Local ar trebui să fie un exemplu de conduită și profesionalism, iar astfel de derapaje comportamentale nu trebuie tolerate. Solicităm retragerea sprijinului politic și demisia imediată din funcția de consilier local a domnului Ciprian Iftimie,” a declarat Lucian Patrașcu.

De asemenea, PSD Brașov solicită retragerea sprijinului politic pentru Ciprian Iftimie și în cazul viitorului mandat, având în vedere faptul că acesta se află pe lista consilierilor locali pentru următoarea legislatură.

The post Lucian Patrașcu, PSD Brașov: Solicită demisia imediată din funcția de consilier local a lui Ciprian Iftimie first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.