Radio Hit FM

From the blog

Primăria Brașov va oferi 2.650 de pachete de rechizite școlare elevilor de clasa pregătitoare. “Toți elevii vor găsi pe bănci Primul ghiozdan, în prima zi de școală“

Elevii din municipiul Brașov care încep clasa pregătitoare vor primi anul acesta pachetele cu rechizite școlare prin programul ”Primul ghiozdan”.

Primăria a achiziționat 2.650 de pachete, fiecare în valoare de 111,86 lei, care vor fi distribuite în cele 31 de unități de învățământ public și privat din oraș.

Pachetul cu rechizite școlare Primul ghiozdan” conține: ghiozdan, penar, 10 creioane negre, două seturi de creioane colorate, două radiere, două ascuțitoare, acuarele, pensule (diferite mărimi), 4 caiete tip 1, 4 caiete de matematică, un vocabular, un bloc de desen A4, coperți pentru caiete, plastilină, hârtie glasată, carton colorat, două tuburi de lipici, 5 dosare de plastic A4 cu șină și 100 bucăți de folie plastic transparentă protecție pentru documente A4.

Programul, derulat din 2010, are ca scop prevenirea abandonului școlar și sprijinirea financiară a familiilor.

“Toți elevii de la clasa pregătitoare din municipiul Brașov vor găsi pe bănci “Primul ghiozdan“, în prima zi de școală“, a transmis Primăria Municipiului Brașov pe Facebook.

🎒🖋📐Toți elevii de la clasa pregătitoare din municipiul Brașov vor găsi pe bănci „Primul ghiozdan“, în prima zi de…

Publicată de Primăria Municipiului Braşov pe Vineri, 30 august 2024

Sursa foto: Facebook | Primăria Municipiului Brașov

The post Primăria Brașov va oferi 2.650 de pachete de rechizite școlare elevilor de clasa pregătitoare. “Toți elevii vor găsi pe bănci Primul ghiozdan, în prima zi de școală“ first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.