Radio Hit FM

From the blog

Primăria Alba Iulia în parteneriat cu comuna Ciugud va achiziționa vehicule nepoluante și stații de încărcare

Primăria Alba Iulia cel mai probail va aproba un proiect important pentru dezvoltarea transportului public ecologic, în parteneriat cu comuna Ciugud. În cadrul ședinței ordinare din luna august 2024, Consiliul Local se pare ca va da undă verde achiziționării a 33 de vehicule nepoluante și a stațiilor de încărcare aferente.

Acest proiect face parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a infrastructurii de transport public, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR),

În cadrul proiectului, municipiul Alba Iulia, împreună cu comuna Ciugud, va achiziționa aceste vehicule nepoluante, care vor contribui la reducerea emisiilor de carbon și la îmbunătățirea calității aerului în regiune. Proiectul include și instalarea de stații de încărcare pentru aceste vehicule, asigurând astfel o infrastructură completă pentru transportul verde.

The post Primăria Alba Iulia în parteneriat cu comuna Ciugud va achiziționa vehicule nepoluante și stații de încărcare appeared first on albapesurse.