Radio Hit FM

From the blog

PNL pregătește un ”proiect comun” cu partidele de dreapta pentru alegerile viitoare, anunță Nicolae Ciucă

Liderul Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a anunțat într-un interviu recent că PNL intenționează să inițieze discuții cu celelalte partide de dreapta din România pentru a construi un ”proiect comun” în vederea alegerilor parlamentare și prezidențiale viitoare.

Nicolae Ciucă a subliniat importanța unei colaborări strânse între aceste formațiuni politice, considerând că doar printr-o astfel de alianță partidele de dreapta vor putea avea un impact semnificativ pe scena politică națională.

Referindu-se la obiectivul PNL pentru alegerile parlamentare, Nicolae Ciucă a exprimat ambiția partidului de a obține un scor electoral ”cât mai aproape de scorul de la locale”, indicând o strategie orientată spre maximizarea rezultatelor electorale în următoarea perioadă.

Împreună cu partidele de dreapta să facem o construcție astfel încât să contăm. Cu USR am luat o pauză de meditație, medităm un pic.

Sunt și celelalte partide mai mici, REPER, PMP, Forța Dreptei. Pentru o cauză, pentru un proiect, discutăm cu ei și-l facem împreună”, a zis Nicolae Ciucă, în cadrul unei emisiuni Antena 3 CNN, cu precizarea că se referă la o colaborare și la parlamentare și la prezidențiale.

Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, în direct la Antena 3 CNN.

Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, în direct la Antena 3 CNN.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 26 august 2024

Sursa foto: Facebook | Nicolae Ciucă

The post PNL pregătește un ”proiect comun” cu partidele de dreapta pentru alegerile viitoare, anunță Nicolae Ciucă first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.