Radio Hit FM

From the blog

Primăria Brașov continuă să extindă rețeaua de cișmele din oraș. 17 unități vor fi dotate cu temporizatoare și adăpătoare pentru câini

Primăria Brașov a anunțat instalarea a încă 17 cișmele în oraș, parte dintr-un program de extindere a rețelei de acces la apă potabilă.

Noile cișmele, realizate din metal, sunt echipate cu temporizatoare pentru a preveni risipa de apă și cu adăpătoare speciale pentru câini, asigurând astfel accesul atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie.

Montarea acestora a început deja, urmând ca în două săptămâni să fie conectate la rețeaua de apă și să devină funcționale.

Locațiile includ străzile Zorilor, 15 Noiembrie, Victoriei, Agricultorilor, Soarelui, și alte zone cheie din oraș. De asemenea, locațiile de rezervă pentru amplasare includ platoul Patria și Centrul Civic.

Sursa foto: Facebook | Primăria Municipiului Brașov

The post Primăria Brașov continuă să extindă rețeaua de cișmele din oraș. 17 unități vor fi dotate cu temporizatoare și adăpătoare pentru câini first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.