Radio Hit FM

From the blog

Victor Negrescu: Am Demonstrat Mereu că Interesul României Este pe Primul Loc

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat recent că Partidul Social Democrat (PSD) este pregătit să trimită un reprezentant în Comisia Europeană, subliniind că partidul a pus și va pune mereu interesul României mai presus de orice. Negrescu a accentuat faptul că PSD a demonstrat acest angajament prin toate acțiunile sale, atât pe plan național, cât și european.

„PSD este cel mai bine reprezentat partid politic roman in Parlamentul European, atat ca marime cat si ca functii obtinute. In ultimii 4 ani au fost discutii despre conditionarea partidului, a fost un moment pe care l-am depasit, am reusit sa recladim relatii puternice cu liderii europeni”, a afirmat Negrescu.

El a evidențiat, de asemenea, că Marcel Ciolacu, președintele PSD, a devenit o voce respectată în cadrul Partidului Socialiștilor Europeni (PES) și ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste. „Azi, Marcel Ciolacu e o voce respectat in PES (partidul socialistilor europeni) si e vicepresedintele Internationalei Socialiste”, a adăugat Negrescu.

Aceste declarații vin în contextul în care PSD continuă să își consolideze poziția pe scena politică europeană, subliniind capacitatea partidului de a influența deciziile la nivelul Uniunii Europene și de a reprezenta cu succes interesele României.

The post Victor Negrescu: Am Demonstrat Mereu că Interesul României Este pe Primul Loc first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.