Radio Hit FM

From the blog

Radu Hossu și viceprimărița Flavia Boghiu au devenit părinți la Maternitatea Brașov

Radu Hossu și Flavia Boghiu, viceprimărița Brașovului, au devenit părinți joi 22 august la ora 10:55, cei doi au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Sara Maria, la Maternitatea Brașov. Hossu a împărtășit emoția momentului, spunând că sentimentul de a-și ține copilul în brațe pentru prima dată este cu adevărat unic și de nedescris.

Niciodată n-am crezut în clișeul „sentimentul când îți zii copilul în brațe pentru prima dată este unic și de nedescris”. Acum cred.

Atât Flavia Boghiu, cât și micuța Sara Maria sunt bine, iar Radu Hossu a transmis mulțumiri speciale echipei medicale, în special doctorului Anastasiu și Filofteia Matei, pentru îngrijirea oferită.

Copleșit de emoții, Hossu a anunțat că va lua o pauză după 909 zile de activitate intensă în informarea publicului despre războiul din Ucraina. El a promis că va publica în curând raportul detaliat al donațiilor și cheltuielilor și a încheiat mesajul cu o comparație plină de bucurie, spunând că se simte ca un campion olimpic.

The post Radu Hossu și viceprimărița Flavia Boghiu au devenit părinți la Maternitatea Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.