Radio Hit FM

From the blog

Așa arată un om după ce a fost lovit de trăsnet și a supraviețuit. Imagini cu bărbatul aflat la un pas de moarte în vârful Roșu

Salvamontiștii din Argeș trag un semnal de alarmă după ce un bărbat a fost lovit parțial de un fulger pe vârful Roșu, sub Moldoveanu. Aceștia au făcut publice imaginile cu victima.

Un bărbat din Argeș a supraviețuit miraculos după ce a fost lovit parțial de un fulger în timp ce se afla pe munte.

Salvamontiștii din Argeș au publicat imagini cu urmele lăsate de descărcarea electrică, subliniind că victima ar fi putut să-și piardă viața dacă trăsnetul ar fi lovit cu doar câțiva metri mai aproape.

După ce și-a pierdut conștiința pentru 20-30 de minute, bărbatul și-a revenit și a fost capabil să coboare pe picioare.

Salvamont Argeș avertizează că fulgerele pot fi extrem de periculoase, cauzând stop cardiac sau arsuri severe.

Oamenii sunt sfătuiți să evite expunerea pe crestele munților în timpul furtunilor și să ia măsuri de precauție, cum ar fi coborârea sub linia crestei și evitarea adăpostirii sub copaci sau stânci, care pot atrage descărcările electrice.

Este esențial să respectați prognozele meteo și să fiți pregătiți pentru schimbările bruște ale vremii, mai ales în zonele montane, unde riscul de fulgere este ridicat.

Sursa foto: Facebook | Salvamont Argeș

The post Așa arată un om după ce a fost lovit de trăsnet și a supraviețuit. Imagini cu bărbatul aflat la un pas de moarte în vârful Roșu first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.