Radio Hit FM

From the blog

Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara” începe vineri

Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”, ajuns la cea de-a XII-a ediție, se va desfășura în perioada 23-25 august 2024, la Feldioara.

Acest eveniment anual include o varietate de activități culturale și recreative, cum ar fi Parada Cavalerilor, expoziții, ateliere meșteșugărești, spectacole de teatru și animație medievală.

Programul cuprinde activități desfășurate atât în centrul localității, lângă Biserica Evanghelică, cât și în Cetatea Feldioara, un monument istoric recent restaurat.

În cadrul festivalului, vizitatorii vor putea participa la evenimente speciale precum „Artă și Tradiție la Feldioara”, spectacole susținute de tinere talente locale, și degustări culinare în cadrul proiectului „Cronicile Culinare ale Transilvaniei”.

De asemenea, festivalul beneficiază de colaborări cu diverse instituții și parteneri, precum Muzeul de Etnografie Brașov și Asociația Viața la Cetate, pentru a promova patrimoniul cultural și a sprijini dezvoltarea turistică a zonei.

Sursa foto: Firicel cu Har

The post Festivalul „Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara” începe vineri first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.