Radio Hit FM

From the blog

ISU Brașov recrutează 9 șoferi cu permis de conducere categoriile B și C

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov anunță deschiderea unui concurs pentru ocuparea a 9 posturi de conducător auto (autospeciale), disponibile prin încadrare directă. Candidații ideali trebuie să fie posesori de permis de conducere categoriile B și C, să aibă diplomă de bacalaureat și să fie dornici să lucreze într-un domeniu provocator cum este cel al situațiilor de urgență.

Sunt eligibile pentru înscriere persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani împliniți în acest an, care vor avea responsabilitatea de a asigura transportul rapid și sigur al echipajelor de pompieri la locul intervențiilor.

Înscrierile se pot face până la data de 2 septembrie 2024, ora 12:00, prin trimiterea documentelor necesare la adresa de e-mail concurs-sru@isujbv.ro.

Concursul va consta în:

1️⃣ O probă practică eliminatorie, ce va evalua abilitățile de conducere pentru categoria C, programată între 9 octombrie și 3 noiembrie 2024;

2️⃣ Un test scris, care va avea loc pe 7 noiembrie 2024, conform tematicii și bibliografiei de concurs;

3️⃣ Un interviu pe teme profesionale (dacă va fi necesar pentru departajarea candidaților).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică vor fi realizate doar pentru candidații declarați „Admis”.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesați link-ul oficial al concursului.

„Te așteptăm în echipa salvatorilor brașoveni!”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

The post ISU Brașov recrutează 9 șoferi cu permis de conducere categoriile B și C first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.