Radio Hit FM

From the blog

Week-end cu plăcinte la Lacul Noua între 9 și 11 August

Zona Lacului Noua din Brașov va găzdui un „festival recreativ pentru întreaga familie”, care promite să fie un eveniment plin de bucurie și activități diverse pentru toate vârstele. Organizatorii au pregătit o serie de activități atractive, de la concerte și ateliere de gătit plăcinte moldovenești, până la teatru pentru copii, face painting, ateliere de coregrafie și trambuline.

Pe lângă delicioasele plăcinte moldovenești, precum „poale în brâu cu brânză dulce sau sărată” și alivenci scăldate în smântână proaspătă, participanții se vor putea delecta și cu alte preparate tradiționale, inclusiv mâncăruri la ceaun, preparate grecești și ungurești. Zona „Street Food”, „Picnic Barbeque” și dulciurile artizanale vor completa oferta culinară, oferind o varietate pentru toate gusturile.

Pentru cei mici și nu numai, distracția va fi garantată cu ajutorul magicianului, activităților pe picioroange, trambulinelor, baloanelor modelabile, și atelierelor de dans. Atelierele de coregrafie vor fi coordonate de Paula Theodorescu, iar Andra Gogan Academy va aduce un plus de energie cu dansurile lor.

Festivalul va debuta vineri, la ora 9:00, în parcul de la Lacul Noua, promițând un week-end de neuitat pentru toată familia.

The post Week-end cu plăcinte la Lacul Noua între 9 și 11 August first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.