Radio Hit FM

From the blog

Ioana Mircea, noul redactor-șef al Radio Hit FM Brașov

Trustul Hit FM aduce forțe proaspete pentru redacția de știri, răspunzând cerințelor ascultătorilor din judetul Brașov.

Radio Hit FM Brașov 94,2 FM, are un nou redactor-șef.

Jurnalista Ioana Mircea, cu o vastă experiență în media, a fost desemnată să preia conducerea redacției de știri a postului de radio regional.

Anunțul a fost făcut astăzi de directorul general al trustului Hit FM, care a răspuns astfel nevoilor ascultătorilor de a fi informați rapid și corect despre tot ce se întâmplă în județul Brașov si de a afla cele mai importante informatii de interes national.

Ioana Mircea aduce cu ea o experiență diversă și solidă la nivel national în domeniul jurnalismului și al comunicarii.

Anterior, ea a ocupat funcția de redactor de știri, in Bucuresti, la Antena 3 CNN, iar în 2022 a fost manager general la un trust de presă din Brașov.

De asemenea, Ioana Mircea a lucrat ca redactor-șef la Zile și Nopți și a fost implicată în numeroase proiecte de marketing și PR, la nivel local si national.

Ioana s-a specializat la Universitatea Transilvania din Brașov, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare si Facultății de Muzică.

Educația sa include un Master în Gestiunea Campaniilor de Imagine și specializările Comunicare și Relații Publice, precum și Pedagogie Muzicală.

De-a lungul carierei, Ioana Mircea a participat la numeroase conferințe științifice, unde a prezentat lucrări pe teme de comunicare și jurnalism, fiind apreciată pentru contribuțiile sale inovatoare.

Noul redactor-șef al Radio Hit FM Brașov își propune să aducă un suflu nou în redacție, să îmbunătățească calitatea conținutului jurnalistic și să continue să țină publicul brașovean la curent cu cele mai relevante și actuale informații locale si nationale.

The post Ioana Mircea, noul redactor-șef al Radio Hit FM Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.