Radio Hit FM

From the blog

Tenis românesc de înaltă clasă la Baza Sportivă Olimpia!

🎾 Turneul internațional de tenis Brașov Open W15 2024 s-a încheiat în acest weekend la Baza Sportivă Olimpia, cu rezultate excepționale pentru tenisul feminin românesc:

👉 Patricia Maria Țig, favorita turneului, a cucerit trofeul la proba de simplu, învingând-o în finală pe Georgia Andreea Crăciun cu un scor concludent de 6-2, 6-2.

👉 La proba de dublu, echipa formată din Ștefania Bojică și Mara Gae a reușit o victorie spectaculoasă, impunându-se cu 6-4, 6-0 în fața principalelor favorite, Ilinca Dalina Amariei și cehoaica Linda Sevcikova.

🏆🎾 Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică-Constantin, a înmânat trofeul competiției câștigătoarei Patricia Maria Țig și a transmis felicitări tuturor sportivelor participante. De asemenea, a apreciat organizarea impecabilă a turneului, parte din prestigiosul ITF Women’s World Tennis Tour.

✨🎾 Administrația publică județeană a jucat un rol esențial în organizarea acestui eveniment sportiv de anvergură internațională, alături de Federația Română de Tenis, ACS Junior ProTenis Brașov, Fundația Țiriac, Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan și Baza Sportivă Olimpia. Acest turneu a adus tenisul mai aproape de publicul brașovean, oferindu-le ocazia de a urmări îndeaproape performanțele unor sportive de excepție.

The post Tenis românesc de înaltă clasă la Baza Sportivă Olimpia! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.