Radio Hit FM

From the blog

Accident grav pe DJ105P: Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața după ce mașina s-a răsturnat!

În cursul nopții trecute, pompierii din Brașov au fost solicitați să intervină de urgență la un accident rutier grav produs pe DJ105P, între localitățile Arpașul de Sus și Ucea de Sus. Un autoturism a pierdut controlul și s-a răsturnat, lăsând în urma sa o scenă devastatoare.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, un modul de descarcerare, precum și un echipaj SMURD. Din cauza gravității situației, a fost solicitat și sprijinul unui echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu.

În urma accidentului, un tânăr de 19 ani a rămas încarcerat în autoturism, fiind găsit inconștient de echipele de intervenție. După ce a fost extras din mașina grav avariată, tânărul se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut succes. Victima a fost declarată decedată la locul accidentului.

Autoritățile continuă investigarea circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

The post Accident grav pe DJ105P: Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața după ce mașina s-a răsturnat! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.