Radio Hit FM

From the blog

Romsilva a Plantat 22 de Milioane de Puieți și a Regenerat Peste 10.000 de Hectare de Fond Forestier în Campania de Împăduriri

În cadrul campaniei de împăduriri recent încheiate, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a realizat o serie de performanțe remarcabile în domeniul regenerării fondului forestier. În total, au fost plantați circa 22 de milioane de puieți forestieri în fondul forestier proprietatea publică a statului și s-au regenerat, atât natural cât și artificial, 10.552 hectare de fond forestier, depășind cu 17% programul prevăzut inițial.

Pentru a susține toate lucrările de regenerare a fondului forestier, refaceri și completări, Romsilva a alocat un buget considerabil de 296 milioane de lei. Aceste eforturi financiare și logistice demonstrează angajamentul Regiei Naționale a Pădurilor în protejarea și extinderea pădurilor din România.

Prin aceste acțiuni, Romsilva contribuie semnificativ la creșterea suprafeței împădurite a țării, promovând sustenabilitatea și asigurând un mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare. Campania de împăduriri de primăvară a demonstrat încă o dată capacitatea Regiei Naționale a Pădurilor de a depăși obiectivele stabilite și de a implementa cu succes proiecte de mare amploare în domeniul forestier.

The post Romsilva a Plantat 22 de Milioane de Puieți și a Regenerat Peste 10.000 de Hectare de Fond Forestier în Campania de Împăduriri first appeared on Ziarul Harghita.