Radio Hit FM

From the blog

Aproximativ 1.000 de social-democrați brașoveni și-au ales conducerea Organizației Județene a PSD Brașov

Aproximativ 1.000 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD) din județul Brașov s-au reunit sâmbătă, 27 iulie, pentru a-și alege echipa de conducere a Organizației Județene. În urma votului, Marius Dunca a fost reales în funcția de președinte al filialei județene pentru un mandat de patru ani. În cadrul acestei reuniuni, PSD a decis să renunțe la funcția de președinte executiv, ocupată anterior de Marian Rasaliu, și să o înlocuiască cu două posturi de prim-vicepreședinte. Noii prim-vicepreședinți sunt Lucian Patrașcu, care este și președintele Organizației Municipale a PSD Brașov, și Roxana Mînzatu, europarlamentar PSD. De asemenea, Camelia Bertea a fost aleasă președinte al Organizației Femeilor Social Democrate din județul Brașov, după ce a venit în PSD în luna martie de la USR.

Misiunea președintelui PSD Brașov: Pregătirea alegerilor din toamnă

După anunțarea rezultatelor, Marius Dunca a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a subliniat importanța unității și a colaborării în cadrul organizației. „Împreună, la Brașov am construit o echipă solidă, o adevărată familie. Organizația Județeană Brașov a Partidului Social Democrat este acum o organizație matură, capabilă să își consolideze poziția politică și să își îndeplinească obiectivele cu profesionalism, responsabilitate și determinare. Am demonstrat că prin unitate și colaborare putem depăși orice obstacol și putem aduce schimbările de care avem atâta nevoie. Am reușit să devenim o echipă dedicată și competentă, care înțelege nevoile și aspirațiile locuitorilor județului nostru și care este hotărâtă să lucreze pentru bunăstarea tuturor. Ne-am implicat în proiecte importante pentru județul Brașov și am obținut rezultate notabile, fiind mereu alături de oameni și răspunzând cu promptitudine și eficiență tuturor provocărilor”, a declarat Dunca. În lunile următoare, principalul obiectiv al lui Marius Dunca va fi pregătirea alegerilor din toamnă, parlamentare și prezidențiale.

De asemenea, cei doi prim-vicepreședinți, Lucian Patrașcu și Roxana Mînzatu, au promis că „împreună, vom continua să muncim pentru binele comunității noastre și să construim un viitor mai prosper și mai echitabil pentru toți locuitorii județului Brașov”.

Promisiunea Cameliei Bertea: „Vom continua să promovăm valorile social-democrate și să ne implicăm activ în comunitatea noastră”

Camelia Bertea, noul președinte al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate, a declarat că „este o onoare și o responsabilitate imensă să fiu aleasă în această funcție și să conduc o organizație atât de puternică și dedicată. Vreau să le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor care au avut încredere în mine și care m-au susținut în acest demers. Împreună, vom continua să promovăm valorile social-democrate și să ne implicăm activ în comunitatea noastră”. Ea a subliniat importanța colaborării și a solidarității în cadrul organizației, afirmând că succesul nu poate fi obținut decât prin munca în echipă. „Fiecare dintre noi are un rol esențial de jucat, iar împreună putem aduce acele schimbări pozitive de care avem atât de multă nevoie. Voi încuraja fiecare membru să-și aducă contribuția și să fie activ în inițiativele noastre”, a încheiat Camelia Bertea.

The post Aproximativ 1.000 de social-democrați brașoveni și-au ales conducerea Organizației Județene a PSD Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.