Radio Hit FM

From the blog

Accident rutier grav pe DN 1, în apropierea localității Nistorești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că astăzi, cu puțin înainte de orele 10.00, pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 102, în apropierea localității Nistorești, județul Prahova, s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii, o persoană a fost grav rănită, iar alta a suferit răni ușoare.

Traficul rutier pe sensul către Brașov a fost oprit, circulându-se alternativ pe celălalt fir.

Conform informațiilor furnizate de ISU Prahova, două persoane, un bărbat de 77 de ani și o femeie de 43 de ani, au fost rănite în urma accidentului. Pentru victima rănită grav a fost solicitat elicopterul SMURD.

„Bărbatul de 77 ani a fost descarcerat și este în stop cardio-respirator. Femeia rănită a fost transportată la CPU Câmpina. În sprijinul echipajelor de intervenție intervine și elicopterul SMURD”, a anunțat ISU Prahova.

Primele cercetări efectuate de către polițiști indică faptul că șoferul de 77 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani. Conducătorul auto de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ (0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat). Din cauza leziunilor suferite, celălalt conducător auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să îi fie recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

The post Accident rutier grav pe DN 1, în apropierea localității Nistorești first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.