Radio Hit FM

From the blog

Accident grav pe DN 13 în județul Brașov. Un copil de 4 ani, în stare critică!

În această seară, în jurul orei 20:30, un accident rutier grav a avut loc pe DN 13, între localitățile Fișer și Rupea, în județul Brașov. Incidentul a implicat un autoturism și o autoutilitară, rezultând în rănirea a patru persoane, dintre care un copil de 4 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral sever.

”La locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Minorul rănit grav a fost transportat de urgență la spitalul din Rupea, urmând să fie transferat la Spitalul de Pediatrie din Brașov cu ajutorul unui echipaj SMURD cu medic. Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate la fața locului de către personalul medical și au refuzat transportul la spital. Misiunea e în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

În prezent, traficul pe DN 13 între localitățile Rupea și Fișer se desfășoară alternativ, ca urmare a accidentului. Echipajele poliției sunt la fața locului pentru a efectua cercetări și pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

IPJ Brașov a emis o recomandare pentru conducătorii auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare.

The post Accident grav pe DN 13 în județul Brașov. Un copil de 4 ani, în stare critică! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.