Radio Hit FM

From the blog

Polițiștii locali brașoveni au aplicat peste 1.300 de sancțiuni în luna iunie

În perioada 01-30 iunie 2024, polițiștii locali brașoveni au desfășurat ample acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 1.362 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora ridicându-se la 474.391 lei. În același interval de timp, aceștia au legitimat 4.079 de persoane și au soluționat 1.092 de sesizări telefonice din partea cetățenilor.

Majoritatea sesizărilor au vizat încălcări ale prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, normele de conviețuire socială, precum și ordinea și liniștea publică.

„În perioada analizată, peste 55% din numărul total de procese-verbale de constatare a contravenției au fost încheiate de polițiștii locali pentru nerespectarea de către participanții la trafic a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au dispus ridicarea a 217 vehicule staționate/parcate neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Brașov. Alți 59 conducători auto, care s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, au fost sancționați cu amendă și puncte penalizare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

The post Polițiștii locali brașoveni au aplicat peste 1.300 de sancțiuni în luna iunie first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.