Radio Hit FM

From the blog

Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va fi inaugurat la Horea

Vineri, 28 iunie 2024, Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge la biblioteca din comuna Horea, unde va fi inaugurat la ora 12.00, în prezența oficialităților locale și județene, a echipei de proiect condusă de managerul bibliotecii județene Silvan Stâncel, a oamenilor de cultură din zonă, și, nu în ultimul rând, în prezența locuitorilor din comuna Horea. Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Horea și Biblioteca Comunală Horea.

Prin intermediul proiectului Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere. Dincolo de fondul de carte dat în custodia Bibliotecii Comunale Horea, prin parteneriatul semnat cu această ocazie, între administrația locală și instituția de cultură se pun bazele unor noi colaborări culturale.

Evenimentul de vineri, 28 iunie 2024, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Horea și Biblioteca Comunală Horea.

Citește și:

The post Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va fi inaugurat la Horea appeared first on albapesurse.