Radio Hit FM

From the blog

George Scripcaru Critică Dur Activitatea Administrației Coliban și Promite Măsuri Drastice

George Scripcaru, primarul ales al Brașovului, care își va începe mandatul în luna octombrie, a lansat un atac virulent pe pagina sa de Facebook la adresa administrației conduse de actualul edil Allen Coliban. Scripcaru a criticat dur activitatea acesteia, subliniind pierderile suferite de municipalitate în mai multe procese cu foști angajați și asociații sportive.

„A devenit o normalitate ca deciziile instanțelor să fie defavorabile lui Coliban și echipei lui de nepricepuți”, a scris Scripcaru, exprimându-și nemulțumirea față de actuala conducere a orașului. Acesta a promis că, după preluarea mandatului, va trage la răspundere persoanele responsabile, arătând cu degetul spre Coliban și echipa sa.

„Ei sunt cei responsabili, iar deciziile pe care le-au luat și le iau încă, împotriva legii, din răzbunare sau pur și simplu din răutate, ne aduc prejudicii tuturor. În primul rând, noi, brașovenii, le plătim avocații cei scumpi (veniți din București pe filiera USR) și tot noi plătim și daunele, cheltuielile de judecată și alte feluri de compensații pe care le acordă instanțele victimelor acestor incompetenți. Eu nu sunt de acord să plătim noi pentru ilegalitățile lor și, imediat ce îmi voi prelua mandatul, voi face demersuri pentru ca cei care au greșit să plătească”, a declarat Scripcaru.

Scripcaru a continuat criticile, afirmând că primarul Coliban a evitat să dețină bunuri în acte pentru a nu putea fi tras la răspundere materială. „Știu că primarul cel viteaz nu are nimic în posesie în acte, deci s-a asigurat că oricine are vreo pretenție îi poate lua doar praful de pe tobă; tocmai de asta a scăpat până și de casa moștenită de la bunica”, a adăugat el.

The post George Scripcaru Critică Dur Activitatea Administrației Coliban și Promite Măsuri Drastice first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.