Radio Hit FM

From the blog

Deputatul Florin Roman: Primarul comunei Poșaga are toată susținerea PNL și a mea, ca parlamentar, pentru alegerile de duminică

Ionel Bulgăr, primarul comunei Poșaga, are toată susținerea PNL și a mea, ca parlamentar, pentru alegerile de duminică.

Ca parlamentar liberal, împreună cu Ionel Bulgăr, am reușit pentru circa 300 de familii să ușurăm întăbularea proprietăților, fără drumuri costisitoare și cheltuieli suplimentare, doar printr-o adeverință eliberată de primărie.

Tot împreună cu el și alți colegi liberali, am făcut demersurile necesare pentru asfaltarea integrală a DN75, ce arată în urmă cu câțiva ani ca după razboi. Împreună, noi liberalii, am redus cu 50% facturile la energie electrică și am dat posibilitatea pensionării anticipate cu doi ani mai devreme, fără penalități.

Sunt doar câteva motive pentru continuitatea lui Ionel Bulgăr și menținerea comunei Poșaga pe drumul cel bun. Un vot pentru Ionel Bulgăr și PNL înseamnă continuarea proiectelor de dezvoltare locală și un viitor mai bun pentru Poșaga.

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

The post Deputatul Florin Roman: Primarul comunei Poșaga are toată susținerea PNL și a mea, ca parlamentar, pentru alegerile de duminică appeared first on albapesurse.