Radio Hit FM

From the blog

România debutează cu o victorie spectaculoasă la Euro 2024, învingând Ucraina cu 3-0!

Într-un debut de neuitat la Euro 2024, România a obținut o victorie categorică împotriva Ucrainei, considerată favorita în acest meci. Tricolorii au surprins pe toată lumea, reușind să marcheze nu mai puțin de trei goluri. Meciul a fost unul spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți, deși ucrainenii au avut mai mult posesia mingii. Totuși, românii s-au mobilizat excelent și au profitat de greșelile adversarilor.

Scorul a fost deschis de Nicolae Stanciu în minutul 29, printr-un șut splendid sub bară. Al doilea gol a venit în minutul 53 și a fost marcat de Răzvan Marin. Doar cinci minute mai târziu, Denis Drăguș a înscris cel de-al treilea gol, după o fază construită de Dennis Man.

România a debutat în a patra zi a competiției, într-o perioadă în care favoritele și-au confirmat statutul. Germania a dominat în meciul de deschidere, învingând Scoția cu 5-1. Elveția a câștigat 3-1 împotriva Ungariei, iar Spania a obținut o victorie impresionantă de 3-0 în fața Croației.

România a intrat în acest turneu final cu mari speranțe, dornică să demonstreze că remizele din amicalele cu Liechtenstein (0-0) și Bulgaria (0-0) au fost doar accidente. Echipa antrenată de Edi Iordănescu a încheiat neînvinsă campania de calificare la Euro, terminând pe primul loc într-o grupă dificilă, care a inclus Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

De cealaltă parte, Ucraina s-a calificat la Campionatul European după ce a terminat pe locul 3 în preliminarii și a învins Bosnia și Islanda cu 2-1 în meciurile decisive. În amicalele din luna iunie, ucrainenii au obținut un egal, o înfrângere și o victorie.

Meciul a fost transmis live în Piața Sfatului din Brașov, unde zeci de brașoveni s-au adunat pentru a urmări partida. Bucuria a fost imensă în momentul în care tricolorii au marcat, demonstrând încă o dată pasiunea românilor pentru fotbal și sprijinul necondiționat pentru echipa națională.

The post România debutează cu o victorie spectaculoasă la Euro 2024, învingând Ucraina cu 3-0! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.