Radio Hit FM

From the blog

Bistra: După ce a băut bine, un bărbat de 65 de ani s-a urcat la volan și s-a oprit într-un șanț

accident

În cursul zilei de 16 iunie 2024, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe DC 97, pe raza comunei Bistra, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un bărbat de 65 de ani din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului. (foto: arhivă)

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Bistra: După ce a băut bine, un bărbat de 65 de ani s-a urcat la volan și s-a oprit într-un șanț appeared first on albapesurse.