Radio Hit FM

From the blog

17 iunie: Ziua Mondială pentru Combaterea Deșertificării și Secetei

Ziua Mondială pentru Combaterea Deșertificării și Secetei, cunoscută și sub denumirea de Desertification and Drought Day, este sărbătorită anual pe 17 iunie. Această zi este dedicată conștientizării publicului și atragerii atenției asupra problemelor legate de deșertificare, degradarea terenurilor și secetă. Combaterea deșertificării este crucială pentru protejarea biodiversității, asigurarea securității alimentare și menținerea mijloacelor de trai pentru comunitățile care depind de terenurile afectate. De asemenea, contribuie la atenuarea schimbărilor climatice prin reabilitarea ecosistemelor degradate și reducerea emisiilor de carbon.

Tema din acest an a Zilei Mondiale pentru Combaterea Deșertificării și Secetei este “United for Land. Our Legacy. Our Future”, evidențiind importanța gestionării terenurilor pentru viitor – cea mai valoroasă resursă a noastră pentru a asigura stabilitatea și prosperitatea a miliarde de oameni din întreaga lume.

Să descoperim și să protejăm terenurile! Să luăm cu noi doar amintiri prin imagini! #valori #terenuri #deșertificare #conservare #schimbăriclimatice

Consiliul Județean Alba

Citește și:

The post 17 iunie: Ziua Mondială pentru Combaterea Deșertificării și Secetei appeared first on albapesurse.